over ons

Mijn naam is Roger Poulussen, geboren en getogen in Roermond, waar Analogue Service Limburg ook gevestigd is.

Al van jongs af aan ben ik geboeid door audio en audio apparatuur. Vandaar de keuze om mij het vak elektronica eigen te maken. De bedoeling was om na de opleiding verder te gaan richting opnametechniek, om zo direct met de muziek en muzikanten in aanraking te komen. Dit is er nooit van gekomen en in plaats daarvan heb ik jaren als reparatietechnicus bij een alarmbeveiligingsbedrijf gewerkt.

26132803_1630212973710725_1275531777_o-200x300-2.jpg
In mijn vrije tijd werden (en worden) de nodige uren gespendeerd aan het repareren en verbeteren van menig apparaat. Daaruit vloeide ook de voorliefde voor platenspelers voort. Vinyl is voor mij nog altijd dé manier voor het weergeven van muziek. Mijn eerste platenspeler was een Dual CS506 met een Dual (Ortofon) element. Ooit gekocht bij Termeulen Post (wie kent het nog?) in 1980. Dit station is intussen ruimschoots gepasseerd, via een Thorens TD-166 en een Mitchell Syncro met Linn Arm staat hier intussen een zwaar uitgebouwde Transrotor FatBob S zijn kunsten te vertonen.

Ik ben pas heel laat in de CD wereld ingestapt. Mijn eerste cd-speler was een Denon DCD-1460 in 1990. Deze speler heb ik nog steeds, al wordt hij niet of nauwelijks gebruikt, niet in de laatste plaats doordat mijn Ayre CX-7Emp toch op een iets ander niveau speelt. CD-spelers zijn op hun retour, omdat veel muziekliefhebbers overstappen op streaming audio. Dat is een begrijpelijke stap, maar het tastbare van een CD gaat op die manier wel verloren.

Met Analogue Service Limburg hoop ik de liefde voor goed geluid te kunnen delen en de weergave bij mijn klanten thuis naar een net iets hoger niveau te tillen.

PORTFOLIO

Benieuwd naar ons werk? Ga naar ons Portfolio.

HEEFT U VRAGEN?

Neem contact met ons op